miercuri, 17 septembrie 2014

Bump and Run Reversal (BARR)





Figura Loveste si fugi (Bump and Run Reversal, BARR).
Figura BARR este de multe ori intalnita. insusire pentru graficele actiunilor, uneori se constitue si pe graficele perechilor valutare. Figura este apreciata de traderi.
 
Cum se constitue figura?
 
Figura BARR este mai complexa, si se constitue in trei etape. Sa analizam trendul ascendent din fig. 39. Figura formata pe un trend descrescator este inversa.
Initial observam o crestere lenta a pretului. Linia trendului in acest caz formeaza un unghi, care beneficiaza de limite intre 30? si 45 ?(linia A din grafic). Aceasta prima faza este numita — incipienta (Lead?in). Urmeaza accelerarea evolutiei trendului, noua linie a trendului este mai rapida, unghiul format de aceasta este mai mare de 45? (de obicei, nu depaseste 60?). Aceasta este linia B, faza Bump. insusire principala o reprezinta cresterea importanta, unde linia trendului este aproape verticala. E util ca aceasta sa urmeze un trend ascendent, pe care piata nu va fi capabila sa?l mentina mult timp. Piata intra rapid in zona de vanzare si faza Bump se incheie cu strapungerea liniei A. Dupa aceasta urmeaza accelerarea evolutiei descendente (faza Run).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu